Et helt fantastisk sted midt på Bornholm og med naturen som centrum, et sommerhus som man ikke lige ser hver dag" />
Lærkesøvej 5, 3760 Gudhjem

Pragtfuldt sommerhus 20 personer beliggende på 19993 m² stor naturgrund med skov, sø og marker.

Huset er bygget i 2009 og fremstår i rigtig flot og vedligeholdt stand. Huset er delt op i 2 lige store lejligheder, hvor man har mulighed for at leje en lejlighed ud hvis det ønskes. Der er dog mulighed for at lave det til et stort sommerhus. På den mere end 400 m² store terrasse findes et nedsænket spabad med plads til 8-10 personer. Spaen er isoleret og kan bruges hele året rundt. Her kan man sidde og nyde badet samtidig med at I har en fantastisk udsigt over marker og sø.

Lejlighed 1 indeholder: Entre m/trappe til 1.sal, Flot lyst flisebadeværelse med/brus, Bryggers m/udgang til gårdspladsen,2 gode værelser samt en stor stue med et dejligt køkken/alrum med et flot hvidt højglans køkken. Fra køkkenet er der udgang til den store træterrasse med en fabelagtig udsigt ud over den dejlige natur. 1. Sal indeholder: Stort lækkert badeværelse med spa og brus. Stort værelse med udgagng til en rigtig hyggelig terrasse med en fantastisk udsigt ud over sø og marker.

Lejlighed 2 indeholder: Entre m/trappe til 1.Sal. Lyst flisebadeværelse m/brus. 2 værelser, dejligt bryggers med udgang til gårdspladsen, Stor stue med spiseplads og åbent hvidt højglans køkken. 1. Sal indeholder: Stort lækkert flisebadeværelse med brus og spabad. Stort lækkert værelse bygget op i kip og med synlige hanebånd, fra vrelset er der udgang til an dejlig terrasse med en fantastiks udsigt ud over de åbne vidder, og med udsigt ned over søen.

Derudover er der et "aktivitetshus" med 3 værelser, og et stort rum på 150m2 med uanede muligheder for anvendelse. Kunne være til konferencecenter eller deles op i flere rum til ethvert formål. P.t bliver det brugt som samlingspunkt for familien, med Pokerbord, bordtennis, Loungeområde med fjernsyn. Det er et rum der kan anvendes til hvad som helst, en bygning der kan indrettes efter behov. Rummet er opvarmet med varmepumpe.

Et helt fantastisk sted midt på Bornholm og med naturen som centrum, et sommerhus som man ikke lige ser hver dag

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.