Melsted Langgade 45, 1. 1., Melsted, 3760 Gudhjem

En rigtig lækker ferielejlighed med Panoramaudsigt over klipperne & Østersøen

Flot ferielejlighed med imponerende udsigt ud over Østersøen og med Christiansø i horisonten. Dejlig beliggenhed (nær Melsted Havn) i den østlige ende af charmerende Gudhjem med bl.a. gode restauranter. Mange muligheder for naturoplevelser. Lejligheden er af høj kvalitet.

Lejligheden indeholder:
Dejlig opholdsstue med radio/CD og TV/DVD. Åbent køkken med bl.a. opvaskemaskine, keramisk komfur, emhætte og spiseplads. Fint badeværelse med DU/WC og vaskemaskine, bruseniche. Godt soveværelse med dobbeltseng (ingen dør). God dobbelt sovesofa i opholdsstue. Lækker Flisebelagt terrasse med en god udsigt til havet.. Trådløst internet. En spændende lejlighed som bl.a. byder på et dejligt nærmiljø med imponerende klippekyst og fin sandstrand.

Gudhjem er kendt for sit enormt hyggelige miljø, med en masse restauranter, de hyggelige specielbutikker, Gudhjem is på havnen, som altid er garant for en lækker is. Røgeriet, eller tag turen med Ertholmen til Christaiansø.

Der er en helt fantastisk natur i og omkring Gudhjem med de mange klipper samt de små strande med mulighed for at tage en dukkert i bølgen blå.

Der foreligger udlejningsaftale med Bornholmtours for 2021-2022 som skal respekteres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.