Holdet bag Bolig Bornholm

Hos Bolig Bornholm bliver du mødt af 2 engagereret og ambitiøse ejendomsmæglere der varetager hele processen i forbindelse med salg eller køb af ejendom. Vi gør vores absolut bedste for at hver eneste kunde hos os får den bedste service og føler sig trygge igennem hele processen.
Herunder kan du læse om Kim og Jan, der står bag Bolig Bornholm.
Bolig Bornholm Ejendomsmægler for hele Solskinsøen

Om Kim

Jeg hedder Kim Rander. Jeg er født i1974. Jeg er gift med Lene og har 4 børn og så er jeg bosiddende i Rønne.
Jeg er født og opvokset på Sjælland, men kom til Bornholm for 22 år siden, hvor jeg faldt for den skønne ø, indbyggerne og alt det naturen byder på.
Jeg har spillet håndbold siden jeg var barn, men nu er det mest golf som trækker.
Som Person går jeg meget op i, at møde andre mennesker, som jeg selv ville ønske at andre møder mig - troværdigt, ærligt således at der kan skabes gensidig tillid og så holder jeg meget af et drys humor.
Som nævnt, sætter jeg stor pris på Bornholm og glemmer tit, at det ikke var her jeg voksede op - på Bornholm føler jeg mig hjemme.
Velkommen til Bolig Bornholm
Bolig Bornholm Ejendomsmægler for hele Solskinsøen

Om Jan

Jan Torgersen er født og opvokset på Bornholm, men har boet- og arbejdet i mange år på Sjælland.
Jeg startede som ejendomsmægler i 1989, men har også været omkring Nykredit, Roskilde Bank. Inden mit virke i den finansielle sektor, arbejdede jeg som hundefører i Politiet.
I 2017 flyttede jeg ”hjem” til Bornholm, hvor jeg, sammen med min hustru, har bosat mig i Rønne i en pragtfuld totalrenoveret gammel købmandsgård.
Min sparsomme fritid bliver ivrigt brugt på at spille musik samt hyggeligt samvær med familie og gode venner.
Bolig Bornholm Ejendomsmægler for hele Solskinsøen