Pærebakken 28, 3770 Allinge

PRADTFULD EJENDOM I 3 ETAGER

HER HAR DU/I MULIGHEDEN FOR EN FANTASTISK FLOT MURERMESTERVILLA I 3 ETAGER I GOD STAND.
VILLAEN ER INDRETTET I 3 ETAGER MED EN RIGTID GOD RUMFORDELING, DER ER RIGELIG MED MULIGHED FOR AT DELE BOLIGEN OP HVIS MAN ER 2 FAMILIER DER VIL DELES OM DENNE PRAGTFULDE EJENDOM, MED EN PRAGTFULD UDSIGT FRA BÅDE GANGBROEN RUNDT OM HUSET ELLER FRA TERRASSERNE.

Villaen ligger midt i Tejn, men højt placeret på en stille og børnevenlig villavej, der er tæt til indkøb, idræt, havnen, samt få kilometer til Allinge eller Gudhjem.

Huset fremstår rigtig flot og i velholdt stand.

Huset indeholder:

Kælder, Stueplan, 1 Sal.

I Stueplan er der:
Entre, med trappe til 1 sal. Gæstetoilet, fra entreen går du ud i et stort lyst og lækkert køkken alrum med masser af lækkert skabsplads, brændeovn samt med en spiseplads med udsigt ud over Tejn og Østersøen. Fra køkkenet er der udgang til en mellemgang med nedgang til kælderen.Ældre men velholdt flisebadeværelse med brus & badekar. 2 gode værelser med skabsvæg, god vinkelstue med brændeovn, samt udgang til en dejlig træterrasse med udsigt til vandet.

1 Sal indeholder:

4 gode værelser, Toilet samt badeværelse med brus. mindre ældre thekøkken, samt en hyggelig stue med udgang til terrasse.

Kælderen indeholder:

Garage, med ingand til bryggers/fyrrum. Toilet, badeværelse med brus. Hyggeligt hvidt elementkøkken. 2 gode værelser/ disponible rum. samt en dejlig stue.

Derudover er der en dejlig have.

EJENDOMMEN ER ABSOLUT ET BESØG VÆRD.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.