Hasle Marina 19, 3790 Hasle

RIGTIG FLOT EJERLEJLIGHED, MED EN FABELAGTIG UDSIGT UD OVER HAVNEN.

Ejendommen er beliggende på havnen ved Hasle lystbådehavn i det eftertragtede Hasle Marina, tæt på indkøbsmuligheder, røgerier samt badestrand. Med en pragtfuld udsigt ud over havnen, samt lige ned til det hyggelige og meget intime fiskerbådemiljø hvor de små fiskere kommer ind med friskfanget fisk flere gange om ugen. Der er et utroligt hyggeligt nærmiljø med Havnebad, sauna, grillbar/pizzaria mv.

Ejendommen, som er bygget i 2005, er opført i kvalitetsmaterialer med rødmalet træfacade, store vinduespartier samt icopaltag m.m.

Grunden er anlagt med fælles indkørsel, parkeringsplads, samt 2 stk. træterrasser med pragtfuld udsigt over havnen og Østersøen.

Ejendommen indeholder bl.a. følgende: Klinkebelagt entré. Godt værelse med 2 stk. senge samt skab. Fantastisk flot flisebadeværelse med spabad, bruseafsnit, håndvask-arrangement, halogenbelysning, vaskesøjle, toilet og gulvvarme. Flot og lyst køkken/alrum med hvidevarer og klinkegulv, trappe til 1. sal samt udgang til stor og dejlig træterrasse med havudsigt. Skønt soveværelse med dobbelt seng, skabsvæg samt dejlig udsigt. Teknikrum/opbevaringsrum.

1. salen indeholder bl.a. følgende: Stor og lys opholdsstue med trægulv, brændeovn, opgang til hems og udgang til vestvendt balkon med fantastisk panoramaudsigt over Lystbådehavnen, samt det lille intime og hyggelige fiskerleje. Stue/værelse med udgang til østvendt balkon. Flot flisebadeværelse med toilet, håndvaskarrangement, halogenbelysning, brusehjørne, gulvvarme m.m. Godt værelse med dobbelt seng, skabe samt flot havudsigt. Hems med 2 sovepladser.

NB: Flot møblering medfølger.

Øvrige oplysninger: Der forefindes udhus/redskabsskur til opbevaring. Der foreligger udlejningsaftale med BornholmTours.

LIEBHAVERBOLIG UDEN BOPÆLSPLIGT - MED FANTASTISK HAVUDSIGT!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.