Smedegade 23, 3700 Rønne

Godt Byhus tæt på Rønne centrum

I den centrale del af Rønne, blot få hundrede meter fra Store torv med cafeliv, indkøb og shopping muligheder, finder man dette fine byhus med tilhørende hyggelig gårdhave.

huset indeholder åbent køkken med spiseplads, en fin og lys Tv-stue, lille entre med plads til overtøj og sko, et fint og funktionelt badeværelse, samt en 1 sal med repos og to værelser.

I gården finder man et lille udhus med installation til vaskemaskine og med plads til opbevaring af evt. hobbyudstyr eller en mindre fryser. Den hyggelige gårdhave er solrig, uforstyrret med fine roser, højbede med krydderurter og står indbydende til en masse hyggelige timer med grillen tændt. Gårdhaven rummer tilmed to mulige hyggekroge med plads til møbelarrangement.

Foruden den centrale lokation til Rønne centrum, ligger boligen med overskuelig afstand til rønnes folkeskoler, sportsklubber og det nyligt opførte Campus Bornholm, som er samlingspunkt for øens uddannelsesmuligheder.

Trods den korte afstand til centrum, er Smedegade en rolig gade med mulighed for parkering af egen - og evt. gæsters bil.

Huset er med sin centrale placering velegnet som forældrekøb eller til det unge par der gerne vil bo tæt på centrum og øens uddannelses muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.