Frederiksvej 19, 3730 Nexø

SJÆLDENT UDBUDT SOMMERHUS MED EN RIGTIG GOD BELIGGENHED

Et helt fantastisk sommerhus bygget i 2004, med en helt fantastisk beliggenhed, tæt til Balka strand. Huset fremstår meget velholdt og i rigtig god stand. Sommerhuset er beliggende midt i mellem Snogebæk & Nexø få meter fra Balka strand. Huset ligger i 2 række til stranden men kun med få meter til stranden.

Området er kendt for sit hyggelige feriemiljø om sommeren, med masser af liv og summen. Snogebæk som ligger få km. derfra er et rigtigt ferieparadis med havnefest, levende musik, cafeer, Røgeri, butikker, restauranter og indkøbsmuligheder. Så der er nok af muligheder fra denne perle på Sydbornholm.

Sommerhuset er holdt i lyse og venlige farver, og lige fra du kommer ind i entreen, emmer det af hygge, afslapning & ferie.

Fra entreen træder i ind i en fantastastisk stue med et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti der vender ud mod terrassen, stuen er bygget op i kip og med åbent ud til køkkenet, så når der skal laves måltider kan hele familien alligevel hygge sammen. Fra stuen træder man ud på den ca. 60m2 store træterrasse hvor aftenstunderne kan nydes med grillen tændt og familien kan sidde og få talt dagens oplevelser igennem imens børnene leger på den hyggelige naturgrund der omkranser huset.

Derudover indeholder huset 3 værelser alle med skabsvæg. Oven på det ene soveværelse er der lavet en hyggelig hems.

Mindre badeværelse med brus & gulvvarme. Stort lækkert badeværelse med Spabad, brusebad, fint badeværelsesarrangement, & fra badeværelset er der adgang til en rummelig sauna.

Ved huset ligger der et anneks med et mindre rum med mulighed for overnatning, samt skur til cykler osv.

EN PERLE MED MEGET TÆT TIL EN FANTASTISK STRAND DER ABSOLUT BØR SES.

KONTAK OS GERNE FOR EN FREMVISNING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.