Segenvej 14, 3700 Rønne

UDEN BOPÆLSPLIGT!!! EN RIGTIG LÆKKER EJENDOM MED UANEDE ANVENDELSESMULIGHEDER. MED CA. 5 HEKTAR JORD/SKOV TIL.

EN PERLE AF EN NATURGRUND, PÅ CA 5 HEKTAR, EN STOR PARKLIGNENDE HAVE MED FLERE TERRASSER.
Grunden består af flere klippefremspring, et stort område skov, med flere søer samt et stort åbent græsareal med uanede muligheder for anvendelse. Huset er et meget charmende bindingsværkshus der ligger forrest på grunden så man kan benytte grundens muligheder bedst muligt. Så hvis du/i er til fredfyldte gåture, i skovens dybe stille ro, eller blot til en fabelagtig natur så er dette boligen for jer.

Huset er opført i 1900, og fremstår rigtig flot, med en rød facade med hvide dannebrosvinduer. Bag ved boligen ligger der en god bygning som kan indrettes til et bed & breakfast, eller til 1-2 ferieboliger hvis det ønskes. Hele huset opvarmes med pillefyr, så forbruget er lavt.
Huset er på 150m2 og indeholder:

Entre, Flisebadeværelse m/ brus, God vinkelstue, som er renoveret i 2012, med brændeovn, Stort spisekøkken i hvid/kirsebær med udgang til en udestue.
På 1. sal finder du tre gode værelser.

Du vil tilbringe det meste af din tid udenfor da naturen, vil trække dig ud hele året rundt. Om sommeren kan du/i nyde solens stråler på en af grundes terrasser, med et fantastisk dyreliv året rundt kan man jo ikke lade være med at fordybe sig i skovens stille ro, imens dyrene bevæger sig rundt på grunden.

Der er mulighed for at lave en løsdrift stald og indhegne en del af grunden hvis man gerne vil have heste. Der er få km. til Vestermarie Ridehal.
Ejendommen har uanede muligheder for anvendelse, da den er så stor og smuk.

Du har Almindingen i baghaven og ca. 10 min. kørsel til Rønne.

Velkommen til en af Bornholms flotteste og mest naturskønne grunde. OG SÅ ER DET UDEN BOPÆLSPLIGT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.