Strandvolden 17, 3730 Nexø

EN PERLE AF ET SOMMERHUS MED PANORAMAUDISGT OVER BALKA STRAND

Er du/i til en helt og aldeles fabelagtig udsigt ud over Balka strand, og med den lille men maritime Balka jollehavn, få meter fra huset, så er dette helt sikkert huset for jer. Det er en perle af et sommerhus opført i 2016 og aldrig været udlejet, så det står snorlige lige som da det blev bygget. Er du /i til sand i mellem tæerne, og vand i håret så er der få meter ned til en af Bornholms bedste badestrande, hvor i kan tage jer en velfortjent dukkert. Og når i kommer op til huset igen kan i skylle sandet af i den dejlige udendørs bruser.

Huset er opført i rigtige gode materialer, så vedligeholdelse er minimal. Huset ligger med siden til Balka strand og med en helt fabelagtig PANORAMAudsigt ud over hele Balka området, På hele langsiden er der lavet en rigtig flot klinkebelagt terrasse, hvor du kan nyde solens stråler og udsigten hele dagen lang, så tænd op i grillen stå og nyd en af Bornholms bedste udsigter og lad naturen pleje sjælen imens du/i nyder en god flaske vin på terrassen. I mens kan børnene lege på stranden til solen går ned uden at være bange for at kunne se dem, da stranden ligger 50-60m væk fra huset.

Når solen er gået ned og de kølige aftener trækker sig på kan man trække ind under den overdækkede del af terrassen og derfra stadig nyde udsigten og den fantastiske natur. imens at man står og tilbereder maden i udekøkkenet.

Når man træder ind i huset bliver man mødt af et rigtig flot Svanekøkken med alle hårde hvidevarer. Køkkenet ligger åbent i forbindelse med stuen så det hele er et stort rum med PANORAMA vinduer så man kan nyde den gode udsigt hele dagen lang, og om sommeren køre skydedørene til siden og trække den Bornholmske natur helt med ind i huset. Der er 3 gode værelser, 2 rigtig flotte badeværelser med brus & gulvvarme, en Hems med mulighed for soveplads til de mindre børn, i alt 7 sovepladser + hemsen.Bryggers/teknik/vaskerum.

Huset bliver opvarmet med varmepumpe med Wifi styring tilsluttet så du kan sidde derhjemme, og så tænde for varmen eller køling, inden du ankommer til sommerhuset så den ønskede temparatur er opnået ved ankomst.

Der er ikke langt hen til " Weekendhytten" som er en hyggelig sommer restaurant.
Du kan også gå lige over vejen ned til de lokale fritidsfiskere og hente friskfanget fisk det meste af året, det er et superhyggeligt nærmiljø med en rigtig god stemning.

Der er få km. til indkøb enten i Nexø eller Snogebæk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.