Maegårdsskoven 12, Pedersker, 3720 Aakirkeby

DEJLIGT SOMMERHUS PÅ EN STOR UGENERET NATURGRUND.

Sommerhuset ligger i udkanten af Østre Sømarken. Tag vejen eller nogle af de mange stier ned til vandet, der er kun 1 km. Her finder I den dejlige sandstrand. Ved stranden ligger Bakke røgeriet, så er du til hygge og god musik så er det bestemt et besøg værd.

Der går cykelvej ikke langt fra huset, så tag cyklen og køb ind i Pedersker (Pærsker), eller tag en tur til Snogebæk / Dueodde og besøg restauranter, caféer eller nogen af de mange special butikker med Bornholmsk håndværk. Grunden er stor og er delvis have og naturgrund. Terrassen vender mod syd, hvorfra man har god udsigt over haven, som egner sig rigtigt godt til boldspil og leg.

På grunden er der også et læ sted, hvor der er havemøbler. En perfekt plads de dage hvor der er frisk vind. Et velholdt hus i rolige skovfyldte omgivelser.

Huset er i to plan, med 2 soveværelser på 1. sal. Stueetagen har 1 soveværelse, badeværelsemed brus. Stue som er kombineret med køkkenet. Den har udgang til terrassen. Køkkenet strækker sig langs langsiden af huset. Her er meget bordplads, vaske og opvaskemaskine.
Huset har i alt 6 sengepladser og er opvarmet med varmepumpe samt brændovn.
Derudover er der et stort skur med brænde/hobbyrum.

Der foreligger en udlejningskontrakt for 2019-2020 som skal respekteres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.