Hans Thygesensvej 4, 3740 Svaneke

I DET HYGGELIGE OG SMUKT BELIGGENDE FISKERLEJE LISTED LIGGER DENNE 1½PLANS VILLA.

Listed er et lille fiskerleje, som er omgivet af havet og Bornholms smukke klippekyst. Fra Listed er der blot to kilometer til Svaneke med daginstitution, Svaneke Friskole og indkøbsmuligheder.

Kun 200m fra huset findes badestranden Høl, stranden er en smukt placeret "lagune" blandt klipperne, - er man til en frisk dukkert, eller bare at nyde stranden, imens børnene leger på klipperne, så er det bare at smide håndklædet over nakken og nyde solens stråler på stranden.. Blot få hundrede m fra huset findes strandstier der fører over små rislende bække og gennem dejlig skov.

I Listed ligger der også en legeplads, som kan nydes af børn og voksne alt imens man fryder sig over den smukke klippekyst og havet så langt øjet rækker. Ved havnen er der en guldsmed, en lille cafe`, vinbar, en boligindretningsforretning, samt et fiskerimuseum, i byen findes også en keramiker.

Huset fremstår ældre men meget velholdt.

Stueetagen indeholder tilbygning med entre, pænt badeværelse med brus og udgang til lille have med fliseterasse. Fra haven kan kaffen nydes imens man nyder udsigten til havet. Køkken/alrum, med opgang til 1. sal, fra køkkenet er der en dobbeltdør ind til stue med sildeparketgulv.

1. sal indeholder:
Repos, to gode værelser, med skabe, samt et mindre værelse også med skab.

Derudover er der en kælder med vaskerum samt 3 disp.rum.
En mindre men hyggelig have med græsplæne og kig til vandet.

ET RIGTIG HYGGELIGT HUS UDEN BOPÆLSPLIGT SOM BØR SES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.