Sigurdsgade 25, 3700 Rønne

INDFLYTNINGSKLART BYHUS MED VÆRELSE I STUEPLAN, CENTRALT I RØNNE INDFLYTNINGSKLART BYHUS MED VÆRELSE I STUEPLAN, CENTRALT I RØNNE

Enderækkehus midt i Rønne by, med flotte nyafhøvlede gulve i stue samt værelse i stueplan. Det er svært ikke at blive overrasket over hvor meget dette hus rummer. Når man ankommer til adressen tænker man måske umiddelbart at dette hus er småt, men når man først træder ind i gårdhaven bliver man med det samme overrasket over hvor stort og rummeligt det faktisk er. De 130m2 bolig samt 36 m2 kælder er fuldt udnyttet og spildplads findes der stort set ikke i dette indflytningsklare byhus. Huset byder på hele 3 værelser, samt stort disponibelt kælderrum - forestil dig lige din egen hjemmebiograf, eller mandens længe ønskede "mancave", børnenes legerum, eller hvad man nu kunne ønske sig. Der bør ikke blive trængsel og alarm i de tidlige morgentimer, her er man nemlig så heldig at have to toiletter i stueplan, det ene med bad. Huset ligger centralt i Rønne, med tæt til det hele, inden for få minutters gang ligger skole, indkøb, idræt, svømmehal, Campus Bornholm samt byens butikker og cafeliv på Store Torv. Huset præsenterer sig pænt og velholdt ude som inde.

Huset indeholder:

Entre med trappe til 1 sal.
Flisebadeværelse med Brus
Mindre kælder med fjernvarmeunit.
Stor Vinkelstue med flotte nyafhøvlede & lakeret plankegulve
Fra stuen er der adgang til et flot sort IKEA elementkøkken, med alle hårde hvidevarer integreret
Bagentre med inst. til vaskemaskine samt kondenstørretumbler
Gæstetoilet
Stort soveværelse på ca. 22m2 i stueplan med skab.
Fra bagentreen er der nedgang til et viktualierum samt et stort disponibelt rum som er meget anvendeligt.

1. Sal indeholder:

Soveværelse med skabsvæg samt indbygningsskabe i skunken
Værelse med indbygningsskabe i skunken.

Derudover er der en pæn gårdhave belagt med herregårdsten. Fra gårdhaven går man ned i en stor solrig have - en have som er umiddelbart større end hvad man kan forvente af et byhus centralt i Rønne by.
Haven er anlagt med en ældre græsplæne, div.mindre buske langs hegnet.

Et hus der absolut forbavser en når man står i stuen og kigger ned igennem husets fulde længde, her ses det virkelig hvor stort lyst og indbydende det er. Skulle man have brug for en ungdomsafdeling, eller at leje en del af huset ud, da er det rimeligt nemt at dele huset op i to med egen indgang og for relativt få midler installere et bad i kælderen og således vil den ene afdeling kunne få stue, soveværelse, bad, toilet og thekøkken.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.