Hc Sierstedsvej 1, Hasle, 3790 Hasle

ET RIGTIG PÆNT SOMMERHUS SOM ER RENOVERET DE SIDSTE 5 ÅR OG FREMSTÅR LYST OG PÆNT

Fritidshuset er beliggende i meget attraktivt miljø med store flotte træer og med kort afstand til Hasle by med indkøbsmuligheder, restauranter, Tæt til Hasle Fælled med Røgeri.
Fra huset går der en lille sti op til Fælledvej og derfra er der ikke langt ned til Havnen, hvorfra man kan nyde den fantastiske solnedgang over Hasle havn, eller hvis du er til en tur i skoven, enten på gåben eller måske en tur på cyklen så er Nordskoven lige i nærheden.

Gode offentlige busforbindelser i nærhed af sommerhuset. Boligen ligger for enden af vejen.

Huset er blevet renoveret igennem de seneste 5 år og fremstår meget velholdt og lige til at bruge. Det er hele vejen rundt man har været både ud og indvendigt. Det er blevet efterisoleret og kan nu bruges hele året rundt. Huset bliver opvarmet med Varmepumpe samt brændeovn.

Når du ankommer til huset bliver du mødt af et flot rødt træhus med en flisebelagt indkørsel, fra parkeringspladsen er der adgang til en hyggelig overdækket terrasse med indgang til stuen. I det øjeblik du træder ind bliver du mødt med et flot istandsat sommerhus med en rigtig god stil.

Huset indeholder.

2 gode værelser
Pænt badeværelse med brus
Flot køkken med åbent ind til stuen med brændeovn og varmepumpe.
Hyggelig stue med udgang til en overdækket terrasse.

En god grund der er nem at vedligeholde.

Derudover er der 2 små skure.

Et rigtig hyggeligt sommer hus uden udlejningskontrakt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.