Pihls Alle 1A, 3782 Klemensker

1 Plans villa midt i Klemensker med mange muligheder

Vil du have muligheden for at sætte dit helt eget præg på dit fremtidige hus så er denne villa midt i Klemensker By helt sikkert noget for dig.
Villaen er i dag på 62 m2, men med mulighed for at blive 173m2, der foreligger en godkendt byggeansøgning, så processen kan startes med det samme. Huset ligger midt i byen, med en mindre have til med græsplæne. Fra du træder ind i den skærvebelagte indkørsel bliver du mødt af en flot solrig flisebelagt terrasse, med udkig over haven.

Klemensker by har blandt andet en velfungerende Superbrugs, en aktiv borgerforening, et udendørs svømmedbad, idrætsforening med mange forskellige sportsaktiviteter, et fitnesscenter samt flere muligheder for børnepasning. Der er desuden gode busforbindelser til Rønne, Hasle samt Allinge

Huset er i dag opdelt i 2, den 1 del er et stort soveværelse/stue, Lyst elementkøkken med spiseplads. Flisebadeværelse m/brus.
Afd. 2 er et stort disponibelt rum med uanede muligheder for at indrette huset efter eget ønske. Der er delvist isoleret og støbt, gjort klart til gulvvarme. Der foreligger tegninger af projektet, men der er ingen grænser for hvordan du selv kan indrette boligen efter dine ønsker.

Huset fremstår pænt og er klar til indflytning, Afd. 2 kan laves selvom man bor i huset

Der udover er der en hyggelig have med græsplæne, buske og flagstang..

Skal dette være din næste bolig så tøv ikke med at kontakte os.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.