Aarsdalevej 71A, Ibsker, 3740 Svaneke

DEJLIGT SOMMERHUS IMELLEM SVANEKE & AARSDALE MED DEJLIG UDSIGT FRA TAGTERASSEN TIL ØSTERSØEN.

Midt imellem Svaneke & Aarsdale ligger dette meget charmerende sommerhus, på en dejlig grund med græsplæne og skovlund lige i baghaven. Fra huset er der kort afstand til Svaneke by som er en af Bornholms smukkeste byer med, det hyggelige havnemiljø, de smukke gamle bygninger, restauranter, cafeér, alle specielbutikkerne samt indkøbsmuligheder. Er du til en tur på røgeriet kan du sidde og nyde din mad imens du har et fantastisk overblik over "Skansen" med en formidabel udsigt til Østersøen.

Tager du istedet turen til Det hyggelige Aarsdale kan et besøg på Mikkeler bryggeri være en mulighed. Huset ligger ikke langt fra stranden

Sommerhuset fremtræder meget velholdt og oser af sjæl og charme fra du ankommer til adressen. Du kører ind i skærvebelagt indkørsel med kig til den dejlige have med græsplæne og skov som børnene kan lege i. Når du træder ind i huset bliver du mødt af en hyggelig entre med klinker. Fra entreen er der udgang til en overdækket terrasse. Samt adgang til et hyggeligt flisebelagt badeværelse med brus og vaskemaskine. Fra entreen, træder du ind i en rigtig hyggelig stue med direkte adgang til et flot hvidt landkøkken. Der er synlige bjælker og det flotteste brede plankegulv samt en brændeovn.

Fra køkkenet er der opgang til en stor repos som pt. bruges til en dobbelt soveplads med udgang til en dejlig tagterasse med en rigtig hyggelig udsigt over Østersøen samt skoven lige bagved.
Går du til venstre når du kommer op går du ind på et dejligt stort værelse med 2 enkelt senge med udsigt til Østersøen.

Når du går ud på terrasen bliver du mødt af en rigtig dejlig atmosfære med naturen i højsædet, her kan du sidde og nyde maden fra gasgrillen samt et glas vin eller to imens børnene boltrer sig i haven eller skoven.

Fra den overdækket terrasse i stueplan er der adgang til et anneks som pt. er indrettet som værelse.

Derudover er der et udhus med plads til havemøbler/cykler/brænde osv.

SÅ ER DU TIL SJÆL OG CHARME SÅ ER DETTE HELT SIKKER HUSET TIL DIG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.