Strædet 17, Tejn, 3770 Allinge

PRAGTFULD LIEBHAVER EJENDOM MIDT I TEJN MED UDSIGT TIL ØSTERSØEN.

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne enormt store og skønne liebhaver ejendom "Strandgården". Ejendommen er beliggende midt i Tejn, med en dejlig udsigt til østersøen. Ejendommen er perfekt til den store familie 2- 3 generationer i samme ejendom. Hvis ikke den store familie skal bo her er der rig mulighed for at lave en god indtjening, ved at leje de 2 ferieboliger samt de 2 enkelt værelser med eget bad ud.

Ejendommen ligger på en 4973m2 stor grund og fremstår rigtig flot med det flotte sorte bindingsværk mixet med den hvide facade, stuehuset er nænsomt renoveret i tråd med husets alder og charmerende stil. Fra du ankommer til huset bliver du mødt af den super flotte facade og et rigtig flot stuehus med flere nyanlagte træ terrasser, når du træder ind i gårdspladsen bliver du straks ledt tilbage i tiden til "Morten Korch" med den brostensbelagte gårdhave. Her er det oplagt at indrette gården til en fantastisk oase, hvor tiden bare går i stå og al stress og jag forsvinder. Fra gårdspladsen er der adgang til den store have med swimmingpool, med et godt afslapningsområde omkring poolen. Masser af plads til at boltre sig på den store grund.

Derudover er der de 2 ferielejligheder, den ene er der 2 værelser samt stue, køkken og bad. Den anden er der 2 værelser, stue køkken og bad.

Ejendommen består af et stort stuehus på ca 300m2 med 6 værelser, Det ene med udgang til en stor tagterasse med en pragtfuld udsigt. Stor stue med brændeovn, åbent køkken alrum. Fra værelset i stueplan er der udgang til en nyanlagt træterasse. Et stort bryggers, Flisebadeværelse.

Derudover er der en stor garage.

Der er evt. mulighed for at udstykke 1-2 grunde fra ejendommen hvis dette ønskes.

EN PRAGTFULD MED UANEDE MULIGHEDER FOR ANVENDELSE OG UDEN BOPÆLSPLIGT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.