Knajlen 2, 3782 Klemensker

God 1 plans villa med fuld kælder, midt i Klemensker med en god udsigt.

Huset ligger midt i byen, med en dejlig have til med græsplæne, div. buske og træer. Fra du parkerer din bil i carporten, så træder du ind i en dejlig 1 plans villa med fuld kælder i god stand. Huset er blevet renoveret med vinduer i stueetagen, samt køkken i 2016. Villaen fremtræder i pæn stand.
Du træder ind i en entre, med adgang til et dejligt hvidt elementkøkken fra 2016. Stor vinkelstue med brændeovn, samt udgang til en fliseterrasse med udsigt ud over Klemensker By. Fra entreen er der en mindre mellemgang ned til 2 gode værelser, soveværelse med skabsvæg. Flisebadeværelse med brus og inst. til vaskemaskine.
Fra entreen er der nedgang til kælderen som indeholder:

Vaskerum/fyrrum, 4 disp. rum, flisebadeværelse med brus. Garage med elport som pt bruges som værksted.
Stor have med med 2 terrasser med masser af mulighe for at ligge/sidde og nyde solens stråler, eller sidde at nyde en kold forfriskelse imens børnene leger i haven.
Derudover er der carport samt udhus med plads til cykler og plæneklipper.

Klemensker by har blandt andet en velfungerende Superbrugs, en aktiv borgerforening, et udendørs svømmebad, idrætsforening med mange forskellige sportsaktiviteter, et fitnesscenter samt flere muligheder for børnepasning. Der er desuden gode busforbindelser til Rønne, Hasle samt Allinge

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.