Borgergade 30, Rønne, 3700 Rønne

Dejligt byhus centralt i Rønne med 3 værelser samt en dejlig solrig gårdhave.

Nu har du muligheden for at erhverve dig denne skønne ejendom, beliggende centralt i den gamle bydel i Rønne.~Huset ligger tæt på gågadens og Storetorvs butikker, restauranter og indkøb, samt Rønne Biograf og Muzikhuset. Er man til frisk havluft og en tur i bølgen blå, er der blot få minutters gang til Nørrekås badestrand og lystbådehavn.
~
Huset er et enderækkehus malet i klassisk skagengul med tegltag, pudset facade mod gaden og bindingsværk ind mod haven.
Indvendigt er der moderniseret, med sans for optimal udnyttelse af husets kvadratmeter og bibeholdelse af charmen man finder i de gamle byhuse.

I det hyggelige private gænge går man forbi et stort frugtgivende figentræ og bliver mødt af en rigtig godt indrettet byhave, med græsplæne, blomsterbed, en god flisebelagt terrasse og et isoleret udhus. Havens placering gør endvidere, at der altid er mulighed for at sætte sig ud og nyde solen, da der er sol fra morgen til aften. ~
Den gode udnyttelse af husets 88 m2 gør, at huset med dets 3 værelser, heraf et i stueplan, samt køkken, spisestue og stue i vinkel, opleves ganske rummeligt.~

Huset indeholder:
~
Entre
Bryggers med inst. til vaskemaskine
Flisebadeværelse med brus og gulvvarme
Lyst elemementkøkken med alle hvidevarer, med åbent ind til stuen
Hyggelig stue med plankegulv og brændeovn.
Værelse i stueplan
~
1.sal indeholder:
~
Lille repos
Værelse
Soveværelse.
~
Derudover er der et isoleret udhus.
~
En perle af et hus der er holdt i den gamle charmerende stil med synlige, bjælker, synlige hanebånd i loftet og plankegulv i stuen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.