Gudhjem Feriepark 84, 3760 Gudhjem

EN FLOT RENOVERET LEJLIGHED I GUDHJEM FERIEPARK, MED HAVKIG, MED ADGANG TIL OPVARMET POOL, LEGEPLADS.

Dette feriehus ligger i det attraktive Gudhjem Feriepark, hvorfra I har få skridt til kysten og de smukke klipper. samt en mindre sandstrand. Der er sågar havudsigt og to terrasser, hvor I kan følge solens bane og nyde solens stråler hele dagen.
På de to terrasser er det muligt at nyde solen fra morgen til aften, da I kan bevæge jer frit efter de lune stråler i løbet af dagen. Der er få minutters gang til Gudhjem centrum med et bredt udvalg af restauranter, cafeer, butikker samt en af øens bedste isbutikker. Eller hvis i er til en tur til Christiansø, sejler båden fra Gudhjem til Christiansø.

Når man ankommer til lejligheden bliver man mødt af en hyggelig flisebelagt terrasse, med borde og stole. Når døren går op træder du ind i et entreen, med direkte adgang til et pænt hvidt KVIK elementkøkken, med åbent til stuen.Sovesofaen & lænestolene ved siden af giver jer et sted at koble af efter maden er indtaget, med mindre man ønsker at sidde på den anden terrasse der vender ned mod Østersøen. Der er mange muligheder for at falde til ro i den dejlige lejlighed, når de mange indtryk fra dagens strabadser er overstået.

På første sal kan I finde to værelser, som begge har en fornuftig størrelse indrettet med 2 sovepladser i hvert værelse

Lejligheden opvarmes med varmepumpe.

Ferieparken forsyner jer med alletiders fællesfaciliteter i form af legeplads, hoppeborg og en opvarmet pool med tilhørende udendørs fitness faciliteter.

Der foreligger en udlejningsaftale med Feriepartner for 2022-2023 som skal respekteres.

En lejlighed der absolut bør ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.