Lærkevej 14, Klemensker, 3782 Klemensker

Stor dejlig 1½ plans villa med en flot udsigt ud over markerne

Er man en stor familie eller kan man blot lide at have masser af plads, både inde som ude, så er boligen her på Lærkevej i Klemensker, helt sikkert noget for jer. Villaen er beliggende for enden af en blind vej, med en pragtfuld udsigt udover markerne. Det er en stor 1½ plans villa på 205m2, beliggende på stor grund, med tæt til Brugsen, daginstitutioner, Klemensker svømmebad, hallen samt boldbanerne. Når man ankommer til denne dejlige villa og kører ind i indkørslen, har man adgang til garagen, cykelskur og en af husets mange terrasser. Man lægger ikke mærke til hvor stor grunden er til huset er, før man kommer om bag ved huset, her møder man den flotte have og det er svært at få øjnene fra den pragtfulde udsigt ud over landskabet og markerne. På modsatte side af huset, er der en helt ugeneret terrasse hvor man kan sidde og nyde solens stråler, duft fra grillen og stilhedens dybe ro, - det er balsam for sjælen.

Villaen indeholder: Entre, Flisebadeværelse med brus, Bryggers med inst. til vaskemaskine og godt med skabsplads. Soveværelse med skabsplads. Værelse/kontor med udgang til en overdækket terrasse. Hvidt elementkøkken med alle hårde hvidevarer. åbent ind til en stor vinkelstue med spiseplads, brændeovn og udgang til en overdækket terrasse med dejlig udsigt, ud over haven og markerne. Fra entreen er der trappe op til 1.sal som indeholder: Repos, Badeværelse med bruseniche. Værelse. Soveværelse med udgang til terrasse, hvor man igen mødes af den skønne udsigt udover landskabet. Stort værelse som tidligere har været 2 værelser, med mulighed for at opdele dem, da man har bevaret begge indgange.

Derudover er der et dejligt cykelskur, 3 dejlige terrasser så man kan følge solen rundt hele dagen, der er altid læ på mindst en af dem. En flot anlagt have med masser af buske, blomster, træer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.