Æblebakken 10, Allinge, 3770 Allinge

Sommerhus bygget i 2022 med fantastisk havudsigt over Østersøen

Nu har du muligheden for at erhverve dig dette skønne sommerhus fra 2022. Sommerhuset ligger for enden af en blind vej med en helt fantastisk havudsigt over Østersøen. Huset ligger i Allinge med få min. gang til Næs strand og klipper. Allinge er en dejlig levende by, med gode indkøbsmuligheder, Nordbornholms Røgeri samt andre dejlige restauranter og caféer og ikke mindst hjemby for folkemødet.

Sommerhuset er et EBK Hirseholm, med 8 sovepladser, 3 toiletter (2 bad), 110kvm træterrasse, samt en 50kvm fliseterrasse bagved huset, så solens stråler kan følges (i læ) hele vejen rundt.

Sommerhuset indeholder: - Entre med ovenlys - Bryggers med toilet, vaskemaskine samt tørretumbler - Master Bedroom med eget badeværelse - Stort køkken/alrum - med flot havudsigt, stor kogeø, indbygningsovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine, 2 store ovenlysvinduer med lækkert lysindfald og den hyggeligste alkove, samt udgang til en stor - delvist overdækket - træterrasse. - Fra køkkenet går man ud i en mellemgang, hvorfra der er adgang til huset, sidste 3 værelser (2 af dem med hems) og flisebadeværelse med brus - Dejlig rummelig stue med brændeovn, kig over havet og grønt areal, samt udgang til overdækket terrasse.

Huset opvarmes med varmepumpe (luft til luft) samt brændeovn og el-radiatorer - Grunden er indhegnet og består af en stor græsplæne, hyggelig lille å, samt et godt udhus med indlagt strøm. Derudover er der oplader til elbil og plads til min. 2 biler. Alt i alt en rigtig perle med en fantastisk havudsigt, som kan nydes af den store familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.