Nørre Bakke 29, 1. tv., Rønne, 3700 Rønne

Ejerlejlighed med en FANTASTISK panorama havudsigt

Når der skal blå bølger på menuen, så er ejerlejligheden her helt bestemt MED PÅ BØLGEN. Denne ejerlejlighed ved vandet er en fantastisk mulighed, hvor udsigten er i højsædet, samtidigt med at byens cafe og kulturliv er lige rundt om hjørnet. Beliggenheden er helt i top, med tæt til det hele og når du så kommer hjem, så bliver du mødt af den fantastiske udsigt lige uden for vinduerne hver eneste dag.

Når du kommer hjem efter en lang dag, så træder man ud på altanen, tager en god bog og et glas vin, og så kan man bare drømme sig væk, imens man nyder den flotteste solnedgang.

Lejligheden er på 50 m2, når du træder ind i entreen, er der et badeværelse med brus, velholdt køkken med åbent ind til stuen. Stue med udgang til altanen, samt et soveværelse.
Lejligheden fremtræder utrolig lys og i pæn stand.

Derudover er der et kælderrum, fælles vaskeri, samt eget aflåst cykelskur. Foran er der en mindre have med græsplæne som er fælles.

Lejligheden ligger midt i Rønne by, med tæt til skole, idræt, indkøb, cafeer, ejerforeningen er en velfungerende ejerforening.

Der er den smukkeste solnedgang og tankerne kan bare få frit løb, så er du til den smukkeste udsigt ud over vandet så tøv ikke med at give os et kald for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.